Volg ons op:

Prikbord

Hieronder kunt u een berichtje plaatsen.

4 berichten geplaatst

 1. Stef schreef:

  Misschien leuk voor Nederlandse Italianen: verhalen over twee Nederlanders die naar Italie geemigreerd zijn (de omgekeerde weg dus). Te lezen op http://italiaanse-toestanden.duepadroni.it

 2. Chantal de Vries. schreef:

  Ik ben al heel lang op zoek naar mijn biologische vader.
  Een Italiaan uit Rome, die in 1965-1966 in Nederland in hotel Goossens verbleef in het weekend. Dit hotel lag in Deurne vlak bij het station. Hij ging in Deurne op stap in het weekend, en had contact met Elly Meulendijks, mijn moeder. Ze is nu overleden, maar ik ben uit deze relatie voort gekomen. Hij had een zus die leraarles was, en zijn voornaam is Pjero. Meer weet ik niet, maar misschien zou hier weer iets uit voort kunnen komen. Groetjes Chantal de Vries.

 3. Dolores schreef:

  Hallo,

  Ik ben opzoek naar mensen die mijn biologische vader Benito Sarnari hebben gekend. Benito heeft vanaf 1961 tot en met 1968 in Zaandam gewerkt en gewoond. Benito werkte bij de zeepfabriek Hilko en hij woonde op een kamer bij een familie in de Eendrachtstraat. Benito komt uit Cingoli, Le Marche en is geboren in 1936. Ik heb Benito helaas nooit tijdens zijn leven kunnen ontmoeten en ik weet helaas maar weinig van zijn jaren in Zaandam. Misschien dat iemand mij meer over hem kan vertellen.
  Reacties stel ik zeer op prijs.
  Vriendelijke groet van,
  Dolores

 4. Ingeborg Woudstra schreef:

  Hallo,

  Ik ben al heel lang op zoek naar mijn biologische vader. Hij was eind jaren ’60 gastarbeider in de textielfabrieken in Enschede. Mijn vader komt van SardiniĆ«.
  Ik weet dat hij tijdens zijn verblijf in Nederland in het weekend vaak ging stappen in Zuidlaren, Drenthe. In een dancing genaamd ‘de Gouden Leeuw’. Daar heeft hij ook mijn moeder leren kennen, Anneke van Goor.
  Er gingen in die tijd veel Italianen naar Zuidlaren om te stappen.
  Mijn moeder is niet helemaal zeker van zijn naam. Mogelijk iets van ‘ Lui of Louis of iets dergelijks.
  Kan iemand mij helpen met wat aanknopingspunten. Ik wil het zoooo graag.
  Ik ben nu 44 jaar oud.
  Alvast heel erg dank..

  Groet, Ingeborg

Plaats een bericht